Levering

 

Heb je een bestelling geplaatst? Dan gaan wij meteen aan de slag.

De producten van The Wildflower Club worden standaard verzonden met PostNL door middel van een brievenbuspakket. De verzendkosten bedragen €1,99 per pakketje.  

Wanneer je op werkdagen voor 14:00 bestelt, verzenden wij de pakketjes dezelfde dag nog. Met een beetje geluk heb jij je pakketje de volgende dag al in huis!

 

 

 

 

Retourneren

 

Ben je niet tevreden over je bestelling? Dan mag je deze retourneren. Retourneren kan tot 7 dagen na ontvangst. Kettingen en ringen kunnen geretourneerd worden. Oorbellen kunnen niet geretourneerd worden vanwege de hygiëne. 

Stuur ons een mail (info@thewildflowerclub.nl) met je naam, ordernummer en het item. Op deze manier weten we dat we een retour van je kunnen verwachten en kunnen wij deze sneller verwerken. Wij zouden het fijn vinden als je aangeeft waarom je het product retour stuurt. 

Wanneer wij het geretourneerde product ontvangen en goedgekeurd hebben, ongedragen en zonder beschadigingen, zullen wij het bedrag binnen 5 werkdagen op je rekening terugstorten. Vergeet niet je naam mee retour te sturen, zodat we weten van wie het pakketje is. 

 

- We geven geen vergoeding voor de retour verzendkosten.

- Wij zijn niet verantwoordelijk voor retourproducten die zoekraken.